Lang voordat ik begon met hardlopen, speelde ik al golf. Alweer zo'n 30 jaar probeer ik zo vaak als mogelijk een rondje te lopen, de laatste jaren is het helaas eerder een uitzondering dan regel.

Toch loopt golf als een rode draad door mijn leven, als kind begonnen met mijn vader en daarna op niveau in en voor Nederland gespeeld. De laatste jaren is het voornamelijk een vriendschappelijke en zakelijke bezigheid.

 

Als "beginnende" hardloper wordt het trainen voor en het rennen van de marathon een echte uitdaging, maar toch wil ik nog iets extra's doen........... Ik wil heel graag duidelijk maken dat ik er nog veel meer voor over heb, het dubbele zelfs!

 

Om mijn sponsordoel van €15.000 te behalen wil ik niet alleen de Marathon rennen in NY, ik ga er nog een lopen in Nederland en wel op mijn eigen golfclub! 

Goyer KiKa Golf Marathon

Het plan:

Zoveel mogelijk holes lopen op één dag. De eerste drive bij de eerste zonnestraal (05:36u) en de laatste put bij de laatste zonnestraal (21:54u).

 

Dit betekent dat ik zo'n 16 uur achter elkaar zal golfen, waarbij het mijn doel dus is om zoveel mogelijk holes te lopen. Ik hoop minimaal 100 holes te kunnen lopen en dit is omgerekend ongeveer 42 Km; nog een Marathon dus, een Golf Marathon!

 

De regels:

Natuurlijk doen we het zoals het hoort: strokeplay (dus alles uitspelen) vanaf de witte backtees, zelf lopen en natuurlijk de score bijhouden!

 

Hoe te sponsoren:

Ik heb verschillende manieren bedacht waarop mensen mij kunnen ondersteunen, de details kan je vinden onder Sponsoring.

 

Wanneer:

Op dit moment staat er op 15 Juli 2017 een dikke streep in mijn agenda!

 

Waar:

Op mijn homecourse en de mooiste club van het land: de Goyer G&CC

 

 


Goyer KiKa Golf wedstrijd

Naast de Golfmarathon zal er op diezelfde dag nog meer gebeuren!

 

In samenwerking met de Jeugd -en Wedstrijdcommissie zal er in de middag een Jeugdwedstrijd worden georganiseerd en in de avond een 9 holes shot-gun Funwedstrijd.

Een mooie gelegenheid om met elkaar te golfen, te eten en een biertje te drinken en zo te proosten op het leven! 

 

Het idee is om een vol clubhuis te krijgen rond 22:00 uur wanneer de Marathon tot een einde komt en we samen de balans van de lange dag kunnen opmaken!

Inschrijven voor deze wedstrijden gaat via de Goyer site.