Zal mijn initiatief alles oplossen en alle vormen van kanker bij kinderen genezen?  Nee natuurlijk niet,  maar het zet wel een stap in die richting en door mij te steunen, dragen we er allemaal aan bij!

 

Nu hopelijk duidelijk is geworden wat ik precies ga doen, is het nu natuurlijk de vraag wat jij kan doen!

 

Als je de informatie onder "KiKa Golf Marathon" hebt gelezen, dan is het je dus duidelijk dat ik niet één, maar twee marathons wil volbrengen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor KiKa.

 

Door 2 soorten marathons te lopen/rennen zijn er ook verschillende manieren om te sponsoren:

 

Optie 1

Wil je een vast bedrag geven ter ondersteuning van mijn initiatief (hoe klein/groot dan ook!) dan kan je via mijn persoonlijke en officiële sponsorpagina van KiKa een donatie doen.

 

Klik op de button hieronder of de foto hiernaast om direct doorverwezen te worden naar mijn officiële sponsor pagina.

 

Het bedrag wordt direct overgemaakt naar KiKa.


Optie 2

De tweede mogelijkheid voor sponsoren is gekoppeld aan de "KiKa Golf-marathon". Ben je een golfer of vind je het gewoon een leuk initiatief dan kan je kiezen uit de volgende sponsor mogelijkheden:

Platinum*

 

Eenmalig € 500,- (dus los van het aantal gelopen holes)

 

Voor dit bedrag loop ik niet alleen de 2 marathons, ik stel mezelf ook beschikbaar als jouw caddy!

Goud*

 

Sponsoring van € 0,75 per gelopen hole 

Zilver

 

Sponsoring van €0,25 per gelopen hole


* In samenwerking met partner Golfstore hebben we nog een speciale gift: alle Platinum en Goud sponsoren ontvangen een 10% kortingsbon die, onder bepaalde voorwaarden, kan worden gebruikt bij verschillende filialen van Golfstore. 

Natuurlijk staat bij het gouden en zilveren pakket nog niet vast hoeveel de waarde is van de donatie. Om de sponsoring vast te leggen kan je onder de tab KiKa Golf marathon sponsorformulier  je sponsoring kenbaar maken en het formulier naar me opsturen! 

KiKa is aangemerkt als een ANBI

instelling en een gift is dus

belasting aftrekbaar.

Klik hier voor meer informatie